مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات مربوط به شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی برای تعیین میزان نقش این شرکت ها در آلودگی های زیست محیطی وزارت نفت متولی هوای محیط در عسلویه شود. شعارسال: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات […]
تفاهم نامه واگذاری طرح پتروشیمی GTX پارسیان و احداث نیروگاه تا ظرفیت پنج هزار مگاوات در منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان با سرمایه گذاری شرکت نفت و گاز مپنا امضا شد. شعار سال: تفاهم نامه سرمایه گذاری میان مجتبی غروی مدیرعامل شرکت نفت و گاز مپنا و حسن شاهرخی مدیرعامل منطقه ویژه صنایع انرژی […]
برداشت پیاز خارج از فصل، از ۹ هزار و ۱۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد. به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۷۰ هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است. سید حسن حسینی افزود: بهره […]
برداشت پیاز خارج از فصل، از ۹ هزار و ۱۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۷۰ هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.
سید حسن حسینی افزود: بهره گیری از نشاء سالم، تغذیه مناسب گیاه و مبارزه با آفات و بیماریها علت افزایش تولید است.
وی با بیان اینکه برداشت پیاز تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد، تصریح کرد: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، تبریز و مشهد فرستاده میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: ۴۰ درصد محصول برداشت شده نیز به عراق و آسیای میانه صادر میشود.
حسینی با اشاره به اینکه شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان است، اظهار کرد: هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور، کروم و ویتامین B ۶ در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
وی خاطرنشان کرد: استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است.
به گزارش ایسنا، هرمزگان با تولید حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی، جزء سه استان برتر کشور در تولید محصولات خارج از فصل است.