به گزارش ایسنا،مهدی کرباسیان در مراسم آغاز عملیات اجرایی بندر پارسیان با بیان این مطلب، تصریح کرد: فاز نخست بندر دارای ۴ پست خواهد بود اما در فازهای توسعه تعداد پست ها به عدد ۱۹ خواهد رسید .
وی با بیان اینکه پارسیان یکی از مناطق توسعه کشور خواهد شد، افزود: پیشبینی میشود با ساخت بندر پارسیان اشتغال وسیعی برای بیش از ۳۰ هزار نفر در مدت ۵ سال در آن منطقه ایجاد شود .
به گفته کرباسیان، پروژه بندر منطقه ویژه پارسیان در دولت یازدهم فعال شد و مجوز ساخت بندر با همکاری سازمان محیط زیست دریافت شده است .
وی یادآور شد: منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان براساس سیاستهای تعیینشده در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، سیاستهای کلان تعیین شده در سند چشم انداز ۲۰ ساله جمهوری اسلامی و سیاستهای تعیینشده در طرح آمایش نواحی تاثیرپذیر از حوزه گازی پارسجنوبی در زمینی به مساحت تقریبی ۹ هزار و ۸۰۰ هکتار با هدف استقرار صنایع انرژی بر همچون صنایع فولاد، آلومینیوم، پتروشیمی و آلومینا تعریف شد. این منطقه در منتهی الیه غربی استان هرمزگان و در شهرستان پارسیان جانمایی شده است .
رییس هیات عامل ایمیدرو بیان کرد: در این منطقه در افق نهایی طرح صنایع سنگین و صنایع مادر نظیر ۱۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی، ۴ میلیون تن فولاد، ۶۰۰ هزار تن آلومینیوم و ۳ میلیون تن آلومینا و صنایع پشتیبانی همچون تولید ۴ هزار و ۳۰۰ مگاوات برق و ۷۵۰ هزار مترمکعب آب شیرین و مجتمع بندری پارسیان با ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۴۰ میلیون تن استقرار خواهد یافت .
به گفته کرباسیان، بندر پارسیان جهت واردات مواد اولیه و عمدتا صادرات محصولات تولید شده در این منطقه و منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد طراحی شده است که بزرگترین و اولین بندر تخصصی صنعتی – معدنی – تجاری کشور و سومین بندر بزرگ کشور خواهد بود .
وی اضافه کرد: در حال حاضر و براساس فازبندی منطبق با طراحی صنعتی که در پسکرانه این بندر مستقر خواهند شد، از ۱۹ پست اسکله با ظرفیت نهایی ۴۰ میلیون تن، ۴ پست اسکله با ظرفیت ۹ میلیون تن تخلیه و بارگیری سالانه به عنوان فاز راه اندازی بندر پارسیان با دستور دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری وارد فاز اجرایی شد.
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: عملیات ساخت این بندر با ۱۷۰ میلیون یورو سرمایهگذاری انجام می شود و ایمیدرو مفتخر است که این عملیات را شروع کرده است .
کرباسیان افزود: محوطه این بندر ۱۰ هزار هکتار بوده و به دلیل نزدیکی به بندر عسلویه و گاز، تاکنون چهار سرمایهگذار برای احداث کارخانه پتروشیمی زمین دریافت کردهاند.
انتهای پیام