مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات مربوط به شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی برای تعیین میزان نقش این شرکت ها در آلودگی های زیست محیطی وزارت نفت متولی هوای محیط در عسلویه شود. شعارسال: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات […]
تفاهم نامه واگذاری طرح پتروشیمی GTX پارسیان و احداث نیروگاه تا ظرفیت پنج هزار مگاوات در منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان با سرمایه گذاری شرکت نفت و گاز مپنا امضا شد. شعار سال: تفاهم نامه سرمایه گذاری میان مجتبی غروی مدیرعامل شرکت نفت و گاز مپنا و حسن شاهرخی مدیرعامل منطقه ویژه صنایع انرژی […]
به گزارش خبرگزاری موج،سیاوش ابراهیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به بهرهبرداری از اولین سیستم تولید آب از هوا در روستای نقاشه جزیره گفت: نخستین سیستم تولید آب از هوا در قشم با حجم ۶۰ لیتر آب از رطوبت هوا در روز با همکاری شرکت سبز انرژی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت […]
به گزارش خبرگزاری موج،سیاوش ابراهیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به بهرهبرداری از اولین سیستم تولید آب از هوا در روستای نقاشه جزیره گفت: نخستین سیستم تولید آب از هوا در قشم با حجم ۶۰ لیتر آب از رطوبت هوا در روز با همکاری شرکت سبز انرژی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب روستایی استان هرمزگان در روستای نقاشه جزیره قشم به مرحله بهره برداری رسید.
وی با اعلام اینکه این سیستم تولید آب از هوا با ۱۰۵ کیلوگرم وزن با مصرف انرژی ۱٫۲ کیلووات در ابعاد ۸۲ سانتیمتر طول، ۶۸ سانتیمتر عرض و ۷۷ سانتیمتر ارتفاع ساخته شده است، افزود: برای تولید آب شرب شیرین از هوا توسط این سیستم به متوسط دمای ۳۰ درجه و رطوبت ۶۰ درصد نیازمندیم که خوشبختانه این شرایط در منطقه آزاد قشم در طول سال وجود دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت سبزانرژی تجارت اروند، انرژی این دستگاه به عنوان یک سیستم چندگانه سوز از پنل های خورشیدی، باطری و برق شهر تامین می شود و دستگاه به طور خودکار و هوشمند انرژی مورد نیاز خود را از منابع در دسترس تهیه و استفاده می کند.
او با اعلام اینکه با راه اندازی سیستم های مشابه با توان تولید بیشتر می توان تا چندین هزار لیتر آب شرب شیرین از هوا در روز تولید کرد، گفت: خروج از نگرانی کم آبی، ایجاد اشتغال پایدار برای شمار زیادی از جویندگان کار و مشکلات درحد صفر این سیستم ها در امور زیست محیطی از مزیت های دستگاه های تولید آب از هوا در مناطق مستعد کشور همچون منطقه آزاد قشم می باشد.
ابراهیمی بیان کرد: با توجه به شرایط پاک هوای جزیره قشم، هزینه سالانه تولید آب شیرین با سیستم های تولید آب از هوا بسیار پائین است و نیازی به تعویض زودهنگام فیلترهای هوا ندارد.
وی افزود: قشم می تواند با اجرای پروژه های تولید آب از هوا در حجم های مختلف به پیشتاز توسعه تکنولوژی تولید آب شرب شیرین از هوا در کشور و خاورمیانه تبدیل می شود.
ابرهیمی اظهار کرد: استفاده از سیستم های تولید آب از رطوبت هوا در کنار سیستم های تولید آب RO به حل بحران کم آبی کشور کمک می کند.
به گفته مدیرعامل شرکت سبز انرژی تجارت اروند، طرح های فنی مربوط به اجرای مزارع تولید آب از هوا (که از ترکیب چندین دستگاه تولید آب از هوا ایجاد می شود) با هدف حل بحران آب کشور از حدود یک سال پیش به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ارائه شد و با شناسایی روستای نقاشه قشم، نخستین سیستم تولید آب از هوا به عنوان پایلوت در این روستا رونمایی شد.
جزیره قشم با یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب ایران واقع شده است.