مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات مربوط به شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی برای تعیین میزان نقش این شرکت ها در آلودگی های زیست محیطی وزارت نفت متولی هوای محیط در عسلویه شود. شعارسال: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: باتوجه به تعدد تاسیسات […]
تفاهم نامه واگذاری طرح پتروشیمی GTX پارسیان و احداث نیروگاه تا ظرفیت پنج هزار مگاوات در منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان با سرمایه گذاری شرکت نفت و گاز مپنا امضا شد. شعار سال: تفاهم نامه سرمایه گذاری میان مجتبی غروی مدیرعامل شرکت نفت و گاز مپنا و حسن شاهرخی مدیرعامل منطقه ویژه صنایع انرژی […]
به گزارش خبرگزاری موج، غلامحسین شیری در دومین همایش ملی بتن ضرورت ها و الزامات با اشاره به وضعیت واگذاری زمین در هرمزگان گفت: در استان هرمزگان چهار مدل حمل و نقل وجود دارد. در حوزه هوایی ۱۳ فرودگاه دارد. در حوزه ریلی میزان باری که در حوزه ریل ۱۶ درصد نسبت به سال گذشته […]
به گزارش خبرگزاری موج، غلامحسین شیری در دومین همایش ملی بتن ضرورت ها و الزامات با اشاره به وضعیت واگذاری زمین در هرمزگان گفت: در استان هرمزگان چهار مدل حمل و نقل وجود دارد. در حوزه هوایی ۱۳ فرودگاه دارد. در حوزه ریلی میزان باری که در حوزه ریل ۱۶ درصد نسبت به سال گذشته رشد کرده است.
وی ادامه داد، در حوزه دریایی شاخص ترین بخش کشوری بندر رجایی است که بیش از ۷۰ میلیون تن بار در آن جابجا می شود. با برنامه ریزی وزارت حوزه جاسک هم رونق بگیرد. در خصوص حمل و نقل زمینی راه های استان از این نظر موقعیت خوبی دارد. که آزاد راه از بندر رجایی تا سیرجان در دستور کار است و ۳۳۰ کیلومتر اجرا می شود.
شیری با بیان اینکه در حوزه راه روستایی طی سال های گذشته وضعیت مناسبی نداشتیم به همین منظور سال قبل مطالعه ای انجام شد که طی آن می بایست ۲ هزار و ۷۰ کیلومتر راه روستایی احداث شود.
وی افزود: طبق روال باید سالانه ۵۰ کیلومتر جاده ساخته می شد که با توجه به میزان راه روستایی ۵۰ سال طول می کشید تا تمام روستاهای هرمزگان از راه آسفالته برخوردار شوند. از این رو با اجرای طرح عظیم راهسازی و استارت ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی حرکت بزرگی آغاز شد که طبق آن باید ظرف مدت سه سال این میزان جاده آسفالت شود.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی، با اجرای این طرح، رکورد تاریخی راه روستایی که ۳۰۰ کیلومتر بود را شکستیم و با پیمانکار های خوبی که داشتیم همه پای کار آمدند. ۱۰۰۰ کیلومتر اول راه روستایی به اتمام رسیده و ۱۰۰۰ کیلومتر دوم هم شروع شده است.
وی در ادامه با اشاره به حوزه مسکن هرمزگان بیان داشت: قیمت مسکن در هرمزگان کاذب است و باید حباب آن ترکیده شود و توان خرید مردم بالا برود.
شیری دلیل قیمت بالای مسکن در هرمزگان را قیمت بالای زمین دانست و گفت: اگر عرضه زمین بالا برود قیمت مسکن هم پائین می آید. از این رو تلاش ما بروی آماده سازی زمین و واگذاری آن به مردم آغاز شد. در مرحله اول زمین ۳۵۰ هکتار برای آماده سازی آغاز شده که همه در یک طبقه و ۵۰۰ متری ساخته می شود.دریافت این زمین برای همه آزاد است و نیازی به فرم ج ندارد.
وی خاطرنشان کرد، آماده سازی این زمین ها بطور کامل انجام و بعد واگذار می شود. از نکات مهم این واگذاری تجهیز این مناطق به شهر هوشمند خواهد بود.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان به دیگر قطعات آماده سازی اشاره کرد و گفت: قطعه ۱۶۴ هکتاری نیز آغاز و طوری طراحی شده که می توان حداکثر تا ۴ طبقه خانه سازی انجام داد. در آماده سازی ۱۶۴ هکتاری ۱۶۰۰ قطعه ۳۰۰ متری در نظر گرفته شده است که کلنگ آن توسط وزیر راه و شهرسازی به زمین زده شد و ظرف شش ماه آینده آماده سازی آن به اتمام خواهد رسید.