به گزارش ایسنا، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۷۰ هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.
سید حسن حسینی افزود: بهره گیری از نشاء سالم، تغذیه مناسب گیاه و مبارزه با آفات و بیماریها علت افزایش تولید است.
وی با بیان اینکه برداشت پیاز تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد، تصریح کرد: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، تبریز و مشهد فرستاده میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: ۴۰ درصد محصول برداشت شده نیز به عراق و آسیای میانه صادر میشود.
حسینی با اشاره به اینکه شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان است، اظهار کرد: هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور، کروم و ویتامین B ۶ در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
وی خاطرنشان کرد: استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است.
به گزارش ایسنا، هرمزگان با تولید حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی، جزء سه استان برتر کشور در تولید محصولات خارج از فصل است.
انتهای پیام